Καλώς ήρθατε στο Blog μας!

Κάνε την έκπληξη με χρωματιστό νυφικό φόρεμα.

Είναι αλήθεια ότι τα νυφικά φορέματα που κυκλοφορούν στην αγορά καλύπτουν όλα σχεδόν τα γούστα ακόμα και αυτά που ξεφεύγουν από τα παραδοσιακά αποδεκτά και τετριμμένα. Αν εσύ λοιπόν δεν είσαι εκείνο το στυλ της γυναικάς που ονειρεύεται ένα πριγκιπικό νυφικό τούρτα ούτε νυφικό με δέκα μετρά ουρά αλλά θα προτιμούσες κάτι πιο προχωρημένο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα σίγουρα δεν χρειάζεται να αρκεστείς πλέον σε ένα απλώς προχωρημένο σχέδιο νυφικού μπορείς να βάλεις χρώμα ,πολύ χρώμα, έντονο χρώμα! Έχει περάσει η εποχή που ήταν απαγορευτικό ένα νυφικό φόρεμα να έχει διαφορετικό χρώμα από αυτό του λευκού. Τώρα οι εναλλακτικές επιλογές είναι πολλές και ελκυστικές.

fwtografoi gamou

Νυφικό φόρεμα σε παλ αποχρώσεις.

Θα σου άρεσε ένα χρώμα για αλλαγή στο νυφικό σου αλλά όχι σε έντονο χρώμα που να προκαλεί σχόλια; Υπάρχουν πολλές λύσεις για σένα. Το λευκό του πάγου είναι ότι μπορείς να βρεις ποιο κοντά στο κλασικό λευκό. Η επομένη λύση είναι το επίσης κλασικό μπεζ με όλες του τις αποχρώσεις από ιβουάρ ως μπεζ της άμμου. Από εκεί και περά κινήσε σε παλ αποχρώσεις διάφορων άλλων χρωμάτων. Πολλές προτιμούν απαλό ροζ που δίνει πολύ ρομαντικό στυλ στην νύφη. Ελκυστικό επίσης είναι και το νυφικό στο χρώμα του ρόδινου ενώ για πιο σοβαρές επιλογές καλό είναι να προτιμήσεις μια παλ απόχρωση του λαδί. Σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να βάλουμε και τα εξ ολοκλήρου floral νυφικά φορέματα ή εκείνα που έχουν floral διακοσμητικά στοιχεία.

Νυφικά φορέματα κλασικά και έντονα.

Αν σου αρέσει το κλασικό στυλ αλλά θέλεις και την πρωτοτυπία επέλεξε ένα νυφικό στην ασφαλή επιλογή του χρυσού ή του ασημί. Σε αυτή την επιλογή ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην ξεχωρίζει η εμφάνιση σου από πολλές άλλες καλεσμένες που σίγουρα θα επιλέξουν για το ντύσιμο τους τα συγκριμένα χρώματα. Αν επιμένεις σε αυτή την επιλογή δεν έχεις παρά να λάβεις τα μέτρα σας είτε συνδυάζοντας το χρώμα της επιθυμίας σου με λευκό είτε αυξάνοντας τον όγκο του φορέματος ώστε να ξεχωρίζει.

Νυφικά φορέματα που προκαλούν αίσθηση.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και για σένα που θέλεις να αφήσεις τους καλεσμένους σου με ανοιχτό το στόμα. Τι θα έλεγες για ένα λιλά νυφικό φόρεμα; Σίγουρα μια τέτοια επιλογή θα προκαλέσει εντύπωση όπως και εκείνη του κόκκινου νυφικού φορέματος. Μια από τις πιο αντισυμβατικές επιλογές που μπορείς να κάνεις σε νυφικό είναι αναμφισβήτητα εκείνη του μαύρου. Πολλοί είναι αυτοί που το θεωρούν γρουσουζιά και ίσως σε σχολιάσουν αρνητικά αλλά αν σου αρέσει δεν είναι απαραίτητο να δώσεις βάση σε τέτοια σχόλια. Απήλαυσε την καλύτερη σου στιγμή όπως εσύ νομίζεις κι αν ένα μαύρο φόρεμα σε βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση φόρεσε το γιατί όχι;

Είτε επιλέξεις το συνηθισμένο λευκό στο νυφικό σας φόρεμα είτε κάποιο από τα ομολογουμένως ασυνήθιστα χρώματα που μόλις σου προτείναμε έχε υπόψη σου ότι μεγαλύτερη σημασία έχει να ζήσεις όσο μπορείς πιο ευχάριστα αυτή την στιγμή της ζωής σου. Ότι χρειαστείς για το νυφικό σου φόρεμα μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!