Καλώς ήρθατε στο Blog μας!

Βάλε τους καλεσμένους στο παιχνίδι με τα προσκλητήρια του γάμου σου.

Μια από τις ποιο ξεχωριστές μέρες της ζωής σας πλησιάζει και μεταξύ τόσων άλλων εκκρεμοτήτων που πρέπει να διευθετήσετε για αυτή την ιδιαίτερη μέρα πρέπει να επιλέξετε και προσκλητήρια γάμου; Έχουμε για σας μερικές προτάσεις που σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο. Αν θέλετε να εκπλήξετε ευχάριστα τους καλεσμένους σας όχι με μια κοινή γραπτή πρόσκληση μέσα σε ένα φάκελο αλλά σας φαίνεται ελκυστική η ιδέα να τους βάλετε ενεργά στο παιχνίδι σίγουρα κάποια από τις παρακάτω ιδέες για τα προσκλητήρια είναι αυτή που που ταιριάζει στο δικό σας γάμο.

Βάλτε τους καλεσμένους σας σε ενεργό δράση με διακρατικά προσκλητήρια γάμου. Αυτό που έχουμε συνηθίσει ως τώρα είναι να λαμβάνουμε ως πρόσκληση ένα κομμάτι χαρτί που μετά δεν έχει καμιά αξία για μας και συνήθως το πετάμε. Τι θα λέγατε αν τα δικά σας προσκλητήρια φαίνονταν χρήσιμα στους καλεσμένους σας; Ωραία ιδέα, θα μου πείτε αλλά πως; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε..

 prosklitirio

Προσκλητήριο γάμου που τρώγεται

Προσφέρετε στους καλεσμένους σας την είδηση για το μεγάλο γεγονός πάνω σε μια σοκολάτα. Στο περιτύλιγα έχετε την δυνατότητα να αναγράψετε ότι και σε μια κλασική πρόσκληση με την μόνη διαφορά ότι ο καλεσμένος σας αφού ενημερωθεί για το γεγονός μπορεί να την φάει! Και ποιος δεν θα θελε να επισφραγίσει ένα χαρμόσυνο γεγονός με μια γλυκιά απόλαυση! Αν πάλι η σοκολάτα δεν σας αρέσει μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο είδος που να συσκευάζεται ,να φτιάξετε την δική σας ετικέτα με τις απαιτούμενες πληροφορίες και να το προσφέρετε στους καλεσμένους σας !

Παίξτε με το μυαλό του καλεσμένου και το προσκλητήριο γάμου σας θα μείνει αξέχαστο.

Αν θέλετε το προσκλητήριο σας να προσφέρει στον αναγνώστη μια πνευματική ευφορία μπορεί να επιλέξετε ένα προσκλητήριο-σταυρόλεξο. Αφήστε τους καλεσμένους σας να κοπιάσουν λιγάκι για να βρουν τις απαντήσεις του σταυρόλεξου που θα είναι και οι απαιτούμενες πληροφορίες για το γάμο σας. Έχετε επίσης την επιλογή να τους προσφέρετε τα κομμάτια ενός πάζλ μέσα σε ένα πουγκί ή κουτί που αν τα συναρμολογήσουν θα έχουν μπροστά τους την πρόσκληση σας. Έχετε την δυνατότητα βέβαια να δώσετε ένα πιο παιχνιδιάρικο χαραχτήρα με ένα προσκλητήριο γάμου –ξυστό. Φυσικά δεν εννοώ να έχετε τον καλεσμένο να ξύνει από την αρχή μέχρι το τέλος της πρόσκλησης όμως δώστε του την δυνατότητα να μάθει τις κρίσιμες πληροφορίες μετά από προσπάθεια. Διεγείρει την περιέργεια του αναγνώστη και του μένει για καιρό στην μνήμη.

Δώστε χρηστική αξία στα προσκλητήρια του γάμου σας.

Μια ιδέα εντελώς πρωτότυπη είναι εκείνη που αποτελείται από μια δέσμη που έχει ένα χάρτινο κλειδί ,μια χάρτινη κλειδαριά σε σχήμα καρδίας και ένα φάκελο που απέξω έχει τις πληροφορίες του γάμου και μέσα σπόρους λουλουδιών προς φύτευση . Η πρόσκληση σας θα ζει για πολύ καιρό στα σπίτια των καλεσμένων σας. Επίσης θα μπορούσε η πρόσκληση σας μέσα στο φάκελο να είναι υφασμάτινη αντί χάρτινη και μάλιστα ακόμα καλυτέρα να είναι ένα μαντίλι για τους καλεσμένους σας που έχει πάνω του γραμμένες τις πληροφορίες. Με ένα πλύσιμο φροντίστε οι πληροφορίες να εξαφανίζονται και το μαντήλι να είναι έτοιμο για χρήση.

Βάλτε τους καλεσμένους σας να συμμετέχουν ενεργά με τα κατάλληλα προσκλητήρια.

Αν εφαρμόζεται ακόμα το έθιμο με τα τενεκεδάκια στο αμάξι του γαμπρού ας είναι το προσκλητήριο του γάμου σας ένα κονσερβοκούτι που θα περιέχει και σχοινί για να το προσθέσετε στην ουρά του αυτοκίνητου . Έχετε την εναλλακτική να δώσετε στους καλεσμένους σας φακελάκια με ρύζι για την εκκλησία με τις απαιτούμενες πληροφορίες στην συσκευασία.

Ότι κι ν επιλέξετε σίγουρα οι καλεσμένοι σας θα δημιουργήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις πριν καν παρευρεθούν στο γεγονός και μόνο από τα προσκλητήρια γάμου. Εμείς στο theday eίμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε!