Καλώς ήρθατε στο Blog μας!

Λίγα λόγια για την επιλογή του νυφικού φορέματος

Είναι σίγουρο πως τα βλέμματα των περισσότερων σ’ ένα γάμο είναι πάνω στο νυφικό φόρεμα. Οι περισσότερες υποψήφιες νύφες μόλις πουν το πολυπόθητο ναι στον μέλλοντα σύζυγο τους το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι το νυφικό που θα φορέσουν την ημέρα του γάμου τους. Είναι κάτι που το σκέφτονται από μικρή ηλικία και το συνδυάζουν πάντα με έναν ονειρεμένο γάμο. Πόσο εύκολο είναι για νύφη να διαλέξει το κατάλληλο νυφικό; Κάθε νυφικό έχει το δικό του στυλ, ύφος και χαρακτήρα. Είναι λογικό η μέλλουσα νύφη να δυσκολευτεί στο να επιλέξει το καταλληλότερο γι αυτήν.

Τα φορέματα γάμου διαθέτουν πολύ μεγάλη ποικιλία. Κλασικά, μοντέρνα, με πέπλο ή με ουρά είναι μόνο μερικά από τα διλήμματα που έχει να αντιμετωπίσει μια νύφη πριν πάρει την τελική απόφαση. Θα χρειαστείτε αρκετές ώρες μέχρι να αποφασίστε το ονειρεμένο σας νυφικό φόρεμα και σ' αυτό σίγουρα θα βοηθήσουν αρκετά και οι φίλες σας! Δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός! Είναι μια διαδικασία η οποία στο τέλος θα σας ανταμείψει. Πως; Μα φυσικά από τα κολακευτικά σχόλια που θα λάβετε από τους καλεσμένους σας.

Σκεφτείτε οτι είναι ένα φόρεμα το οποίο θα φορέσετε μια φορά, σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωή σας. Γι' αυτό λοιπόν και η επιλογή του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και σίγουρα θα πρέπει να βάλετε ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων την επιλογή του και να μην βιαστείτε καθόλου για την αγορά του.

Εμείς εδώ στο theday θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να σας βοηθήσουμε ως προς το τι πρέπει να προσέξετε την περίοδο κατά την οποία θα κάνετε την έρευνα αγοράς.

nifiko forema

Ποιό είναι το κόστος του νυφικού φορέματος

Γενικότερα η διαδικασία του γάμου περιλαμβάνει κάποιο κόστος. Φυσικά το κόστος αυτό είναι στο χέρι του καθενός για το πόσο μεγάλο μπορεί να είναι. Αλλά όπως και να 'χει θα πρέπει να οργανώσετε ένα budget το οποία θα διαθέσετε για τον γάμο. Είναι λογικό και σίγουρο πως η μέλλουσα νύφη δεν θα διαπραγματευτεί το κόστος νυφικού φορέματος αλλά και του γενικότερου νυφικού καλλωπισμού της. Μιας και η μέρα του γάμου είναι περισσότερο γυναικεία υπόθεση. Σίγουρα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μειώνοντας το κόστος από κάπου άλλου. Μπορείτε δηλαδή να΄ μειώσετε το διαθέσιμο κόστος από τον στολισμό της εκκλησίας (χωρίς να χάσετε την καλαισθησία) ή ακόμα και να κάνετε μια μεγαλύτερη έρευνα για πιο οικονομικά πακέτα προσκλητηρίων. Έτσι λοιπόν αμέσως μπορείτε να εξοικονομήσετε έξτρα χρήματα για να τα διαθέσετε για το νυφικό φόρεμα.

Πόσα νυφικά πρέπει να δοκιμάσω

Όπως είπαμε και παραπάνω η επιλογή του νυφικού φορέματος αποτελεί ένα ευχάριστο πονοκέφαλο για την νύφη. Ακόμα και γυναίκες οι οποίες αγοράζουν σχετικά εύκολα και γρήγορα ρούχα για την καθημερινότητας τους, στην συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να το διπλό σκεφτούν. Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο νούμερο για το πόσα νυφικά θα πρέπει να δοκιμάστε. Το σίγουρο είναι οτι θα πρέπει να δοκιμάσετε τόσα ώστε να είστε σίγουρες για το πιο είναι το κατάλληλο για εσάς. Αυτό το οποίο ταιριάζει απόλυτα επάνω σας.

Υπάρχει μόδα για τα νυφικά φορέματα;

Το νυφικό φόρεμα είναι ένα από τα πιο κλασικά ρούχα μέσα στους αιώνες. Όποιο στυλ και να επιλέξετε δεν παύει να διατηρεί την κλασικότητα του. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η μόδα δεν επηρεάζει και τα νυφικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποια και να είναι η τάση κάθε περίοδο εσείς θα πρέπει να επιλέξετε αυτό το οποίο σας κολακεύει περισσότερο. Το 2017 τα νυφικά φορέματα ακολουθούν πιο απλή γραμμή. Η λιτότητα και η απλότητα είναι δύο στοιχεία τα οποία συναντάμε περισσότερο στα νυφικά φορέματα. Οι υπερβολές, τα φανταχτερά πετράδια και οι πολύτιμοι λίθοι φαίνεται οτι ανήκουν στο παρελθόν.

Το ιδανικό νυφικό για κάθε γυναίκα είναι αυτό που της πηγαίνει περισσότερο. Εδώ στο theday μπορείτε να ανακαλύψετε διάφορα στυλ από μια μεγάλη γκάμα καταστημάτων με νυφικά φορέματα για να έχετε μια πρώτη άποψη πριν ξεκινήσετε. Αυτό που έχουμε να σας προτείνουμε είναι να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία κατά την διάρκεια της αναζήτησης του νυφικού που σας ταιριάζει περισσότερο.